söndag 23 februari 2014

Ett bokkort

Har provat att göra ett bokkort och det var faktiskt inte så svårt som det såg ut. Tycker det är en kul variant eftersom det även erbjuder plats för en liten present.



söndag 16 februari 2014

Födelsedag

Idag fyller maken år och det firar vi med ett litet födelsedagskort. Kan det vara han själv som sitter på traktorn - men för några år sedan?


 

torsdag 13 februari 2014

Massa nytt

En länge saknad vän är återfunnen! Efter att inte träffats eller haft någon kontakt på flera år så är det ju fantastiskt att ses igen och att känna det som att det bara var någon vecka sedan sist. Kära, gamla Gunn skulle komma på besök i söndags och innan hade hon berättat att hon under några år då hon bodde i USA hade hållit på med scrapbooking och att hon hade några saxar och lite annat som hon ville ge bort om jag var intresserad. Några saxar... Hon kom med en hel tvättkorg full med de mest fantastiska saker! Papper, skärmallar, öljetter, massor med saxar, mängder med fantastiska stämplar och en massa annat. Snacka om julafton! Tack snälla Gunn. Jag lovar att förvalta sakerna väl.

Stämplar i mängder. Rena godiset.

lördag 8 februari 2014

Snäckkort

Eller vad man nu ska kalla det för, men själv tycker jag att det liknar en snäcka i formen.


 
 
Handgjort och handtryckt papper från Indien och stämplar från Bildmålarna.

söndag 2 februari 2014

Grattis Ullis

Så hade jag då pysslat till ett alldeles särskilt kort till vår uppfödar-Ullis till hennes födelsedag förra veckan. Specialdesigna just för henne. Men totalt glömde jag bort att skicka det. Nu får hon väl titta på det här och så får det väl komma till Skåneland senare... Grattis i alla fall!